Notícies del Club Nàutic

Tota l'actualitat del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar. Cursos, notícies i informacions.

LOTERÍA NADAL

Dijous 28 de Setembre

EN LAS OFICINAS DEL CLUB ESTÁ DISPONIBLE LA LOTERÍA DE NADAL 2.017 ESTARÁ RESERVADA HASTA EL 9 DE DICIEMBRE. EL DIA 15 SE DEVOLVERÁ A LA ADMINISTRACIÓN


Catalunya rep el distintiu de les Banderes Blaves per a 95 platges i 24 ports esportius

Dimecres 10 de Maig

Banderes Blaves

Aposta per uns ports sostenibles
 
El Govern de la Generalitat vol vetllar per la imatge de qualitat que ofereixen els ports catalans. La col·laboració públicoprivada pel que fa a recursos econòmics és cabdal per convertir els ports en instal·lacions de primer nivell, modernes, integrades en els seus municipis i sostenibles.
 

Terres de l’Ebre: CN l’Ametlla de Mar

Moltes felicitas al nostre personal y socis


“IV Festa de la Mar”

“IV Festa de la Mar”

Dimecres 10 de Maig

L’ organització de la Festa de la Mar 2017 és a càrrec de l’Associació de Vela Llatina de la Cala, l’ entitat federada més al sud de Catalunya fins el present. L’Associació de la Cala va començar el 2006 amb la seva primera activitat i, des de llavors, són ja 11 les que ha organitzat sota el nom de “Trobades de Vela Llatina Golf de Sant Jordi”. Al mateix temps i des del 2014 ostenta la Presidència de la FCCPMF, amb el compromís de celebrar aquest 2017 la “IV Festa de la Mar” que inclou també la “XII Trobada de Vela Llatina Golf de Sant Jordi”.

El municipi de l’Ametlla de Mar, a través del seu Ajuntament, amb motiu de la seva participació a la “IV Festa del Mar”, prepara diverses activitats sobre el patrimoni del mar del Golf de Sant Jordi  que inclouran manifestacions culturals de tot tipus com exposicions, conferències, imatges documentals, música, jocs tradicionals, ecologia, concursos gastronòmics…i per suposat la presència de prop de 50 vaixells tradicionals per navegar en les seves aigües.

Dins la Festa de la Mar tothom està convidat a participar-hi i gaudir-ne dels dies d’ intensa activitat al moll del Port Pesquer de l’Ametlla de Mar.

Descàrrega IVFestadelaMar2017.pdf

NAVEGADA SOLIDARIA

Dijous 24 de Novembre

L'activitat que realitzara el club és la següent: travessia per la zona propera a l’Escola de Vela. El CNAM proposa fer una travessa entre el port de l’Ametlla de Mar i el port natural de l’Estany.

Dirigit a tot el públic: Alumnes de l’escola de vela, persones externes que vulguin provar la vela, abonats/socis amb material propi, esportistes amb material propi.

Es durà a terme el dia 18 de desembre de 10h a 13h.

Donatiu per la Marató de TV3: 5€ per persona inscrita.

CONFIRMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ ABANS DEL DIUMENGE DIA 11 DE DESEMBRE. 


SEGONA SORTIDA D'HIVERN

Diumenge 13 de Novembre

Després d'una setmana ventosa, aquest cap de setmana hem tornat a la batalla.

Dissabte vàrem sortir amb un mestral d'intensitat vaiable, amb força ratxes.

Practicant trapezi un cop més, vàrem marcar una velocitat de navegació màxima de 14 nusos i una mitja d'entre 8 i 9.

Us deixem un parell de fotos per a que us animeu a vindre!

                 

                                  LA NOSTRA FORÇA ES EL VENT!!


PRIMERA SORTIDA D'HIVERN

Dilluns 24 de Octubre

Aquest cap de setmana, vàrem començar les sortides d'hivern a vela lleugera.

El dissabte, amb un gregal poc sostingut d'una intensitat moderada però amb ratxes de fins a 14 nusos, vàrem aprofitar per practicar trapezi tot i la mala mar que hi havia.

El diumenge, amb la mar més calmada i amb rols bastant marcats de gregal a migjorn, vàrem fer una ruta per la costa de llevant de la població visitan diverses platges.

Animeu-se a participar a les pròximes sortides!

LA NOSTRA FORÇA ES EL VENT!!


ENTREGA BANDERA BLAVA

Dimarts 16 de Juny

Ahir dia 15 de Juny va tenir lloc a Port d´Aro l´acte d´entrega de les banderes blaves per aquest any 2015.L´acte va estar presidit pel conseller de territori i sostenibilitat el Sr Santi Vila i en el qual estavem presents la majoria dels ports i platges guardonats.


DIA DEL MAR

DIA DEL MAR

Dilluns 08 de Juny

El proper Diumenge dia 14 de Juny de 10 a 14 hores i al port pesquer de l´Ametlla de Mar i promogut per l´estació Nàutica Costa Daurada es celebrará la 4ª FESTA DEL MAR on els joves podran gaudir de diferents activitats aquàtiques que es duran a terme durant tot el matí


JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL PEIX BLAU

Divendres 05 de Juny

Visiteu les jornades gastronòmiques del peix blau del nostre poble i no oblideu la XXI Diada Fideus Rossejats del dia 14 de juny. 


Bandera Blava Pescallunes III

Bandera Blava Pescallunes III

Diumenge 31 de Maig

El Pescallunes III propietat del soci Sr Rodrigo Alonso ha estat la primera embarcació del Club Nàutic L´ Ametlla de Mar en rebre el guardó de Bandera Blava per a embarcacións. Aquest distintiu s´otorga després de manisfetar a ADEAC el compromís de ser respectuós amb el medi ambient i realitzar bones practiques ambientals dintre de l´activitat nàutica. Així dons desde el club volem felicitar al Sr Rodrigo per aquesta iniciativa així com animar a altres socis i usuaris a realitzar aquesta sol.licitud.


NETEJA FONS MARI 2015

Dilluns 25 de Maig

El Club Nàutic L´Ametlla de Mar amb la col.laboració dels alumnes de busseig profesional de l´escola de capacitació nautico-pesquera de l´Ametlla de Mar han realitzat aquest mati la neteja del fons mari del club, com a activitat planificada dintre del programa Bandera Blava.Aquest any a participat  un total de 24 alumnes extraent diversos objectes del fons del port, al acabar l´exercici s´ha dut a terme un aperitiu com a agraiment als participants.  


Inscripció al registre europeu de gestió ambiental EMAS

5 d'Abril, 2015

El passat dia 19 de Maig el Club Nàutic L´Ametlla de Mar va rebre el reconeixament com a empresa amb una antiguetat de mes de cinc anys, d´inscripció al registre europeu de gestió ambiental EMAS otorgat pel Departament de Sostenibilitat i Territori de la Generalitat de Catalunya.

Guardó de Bandera Blava 2015

15 de Maig, 2015

El Club Nautic L´Ametlla de Mar obté per quinzena vegada consecutiva el guardó de Bandera Blava en reconeixement a la qualitat dels seus serveis i a la bona gestió medioambiental duta a terme pels seus treballadors i usuaris del port.

Ports amb Bandera Blava

Canvi de lluminàries

5 d'Abril, 2015

El passat dia 1 d´abril es van finalitzar les tasques de substitució de les antigues bombetes de vapor de mercuri que il.luminaven les instal.lacions exteriors del nostre club nàutic, les quals han estat substituides per lluminàries LED, molt més eficients i amb menys consum elèctric, contribuïnt així amb l’objectiu de reduïr el consum i també amb el cumpliment de la legislació vigent en matèria de contaminació llumínica, ja que les anteriors no cumplien amb aquest criteri legal.

---


El pasado día 1 de abril finalizaron las labores de sustitución de la antiguas lámparas de vapor de mercurio que iluminaban las instalaciones exteriores de nuestro club náutico, las cuales han estado sustituidas por lámparas LED, mucho más eficientes y con menor consumo eléctrico, contribuyendo de esta forma a la reducción del consumo i también en el cumplimiento de la legislación vigente en materia de contaminación lumínica, ya que las anteriores no cumplían dicho criterio legal.

Nova pàgina web

18 de Desembre, 2014

Comuniquem als socis que ja tenim a la seva disposició la nova pàgina web per a tot tipus de consultes.

Així mateix ens agradaria que tots facin ús de la mateixa com enviar-nos escrits, comentaris, etc. per poder publicar-ho en la web. Amb tot això aconseguiriem tindre una web viva i pròxima als socis.

La adreça es: http://www.cnametllamar.com.

Demanem als socis que tinguin algun rebut pendent de pagament, que degut a la proximitat del tancament de l'exercici, passin el més aviat possible a regularitzar la seva situació.

Nota Informativa consum elèctric

18 de Desembre, 2014

Benvolgut soci/sòcia,

Adjunt al present escrit li hem enviat la factura anual corresponent al subministraments d'aigua i llum corresponents a l'ultima anualitat.

Com podrà comprovar, l'import ha sofert un increment substancial i no habitual en el subministrament elèctric.

Ens veiem amb l'obligació d'explicar el motiu d'aquest increment, el qual ha estat conseqüència del canvi o substitució per part de Ports de la Generalitat del comptador general de consums de que disposava l'entitat, que ha de ésser substituït per un de registre digital, amb un increment de les lectures de mes del doble del comptador anterior. Davant d'aquest fet es van realitzar diferents proves respecte al correcte funcionament d'aquest nou sistema de lectura, i molt a pesar nostre, han resultat correctes les noves lectures.

El criteri utilitzat a l'hora de facturar ha estat proporcional i no s'ha repercutit cap sobrecost ni increment als usuaris o amarradors.

Informar, que ja des del moment del canvi del comptador i els increments comentats, s'ha estat i s'està treballant en buscar la forma de reducció de consums i costos elèctrics.

Quedem a la seva disposició per qualsevol aclariment al respecte.

Atentament.

Certificats

ISO14001 Emas bandera blava